Close

Det är dags för ”färgvalet”!

Färgen har alltid varit en stor del av mitt liv – från att jag som ung jobbade extra i färgbutik till att senare arbeta med butiksutveckling, arkitektrådgivning och etablering. Sedan fyra år tillbaka jobbar jag som försäljningschef på Alcro Parti – en uppgift som är både inspirerande och fantastiskt rolig. Och det finns två anledningar till det. Den första är våra kunder – de färgstarka byggarna. Den andra är vårt kunniga team av rådgivare och säljare.

Att du besöker vår hemsida betyder att en tanke väckts hos dig. Eller också är du redan där – och har gått från tanke till handling. Att vara en färgstark byggare har en dubbelbottnad betydelse. Till att börja med det mest självklara – att du kan det här med färg och måleri. Eller i alla fall mycket mer än många andra. Du har kontroll på dina projekt och vill ha ett helhetsansvar – för planering, utförande och kvalitet. Du ser fördelen med att ha måleriet som en del i din verksamhet. Och du vet att det är lönsamt. Den andra betydelsen är att den färgstarka byggaren också har en färgstark personlighet – något som inte sällan smittar av sig bland kollegor, kunder och leverantörer. Färgstarka byggare vill helt enkelt ha personligare relationer. De vill ge lite mer i alla led. Och precis så tänker även vi.

På Alcro Parti har vi länge sett en trend bland byggföretagen att ta in måleriet under sitt eget paraply. Med konceptet ”Färgstarka byggare” vill vi visa hur vi kan hjälpa till i den processen. Vi vill informera. Och inspirera. Det finns många som erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser. Men det du får av oss, ovanpå detta, är idéer, stöd, support och mångårig kunskap inom måleri. Vi är helt enkelt den färgstarka byggarens partner – en del av dina projekt. På så sätt håller du dig ständigt uppdaterad när det gäller produkter, trender och nyheter. Och du har alltid tillgång till en professionell partner som du kan rådfråga om måleri.

Om du redan gjort ”färgvalet” vet du vad jag menar. Om du inte gjort det ännu – låt oss inspirera dig.

/Pär Duwe, Försäljningschef