Close

Det är dags för färgvalet!

På Alcro Parti har vi länge sett en trend bland byggföretagen att ta in måleriet under sitt eget paraply. Med konceptet ”Färgstarka byggare” vill vi visa hur vi kan hjälpa till i den processen. Vi vill informera. Och inspirera. Det finns många som erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Men det du får av oss, ovanpå detta, är idéer, stöd, support och mångårig kunskap inom måleri. Vi är helt enkelt den färgstarka byggarens partner – en del av dina projekt. På så sätt håller du dig ständigt uppdaterad när det gäller produkter, trender och nyheter. Och du har alltid tillgång till en professionell partner som du kan rådfråga om måleri.

Om du redan gjort ”färgvalet” vet du vad jag menar. Om du inte gjort det ännu – låt oss inspirera dig.

Pär Duwe, Försäljningschef

Våra partners

Oavsett vilka delar av vårt sortiment du behöver i ditt arbete kan du vara tryggt förvissad om en sak: Vi arbetar bara med de mest erkända leverantörerna och de bästa produkterna. Något annat går ju inte när man ska serva branschfolk och företag.

Företagsansvar

På Alcro Parti tar vi miljöfrågan på mycket stort allvar. Våra ägare Tikkurila Sverige AB och Alfort & Cronholm har väl utarbetade miljöpolicys. Tikkurila Sverige AB är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. -I Alcros sortiment finns t.ex. fler vattenbaserade och miljövänliga produkter än hos någon annan europeisk färgtillverkare.

Vi ställer höga etiska krav på våra leverantörer och ägare vad gäller miljötänk och arbetsförhållanden. Nedan finner ni våra företagspolicys.

Vill ni ha mer information om vårt miljö och kvalitetsarbete kontakta par.duwe@alcro.se.